برای دریافت متن فراخوان و شرایط لازم کلیک کنید برای دریافت رهنمای ثبت نام کلیک کنید
باسمه تعالی كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَيْنَا تُرْجَعُونَ استاد گرانقدر جناب آقای دکتر سیدرضا میرعسکری درگذشت ابوی محترم را از صمیم قلب تسلیت عرض می نماییم. خداوند ایشان را در آخرت میهمان اباعبدالله الحسین و اهل بیت علیهم السلام فرماید و به شما و خاندان محترم صبری جزیل عنایت فرماید. ریاست دانشکده، اعضای هیأت علمی و یاوران علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد
دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه گیلان، با افتخار اعلام مینماید که در مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه گیلان در سال 1403، جناب آقای دکتر محمود مرادی، دانشیار محترم گروه مدیریت، به عنوان پژوهشگر برتر این دانشکده برگزیده شدند. این موفقیت ارزشمند، مرهون تلاشهای مستمر و فعالیتهای پژوهشی برجسته ایشان در حوزه مدیریت می باشد که منجر به ارتقاء سطح علمی و اعتباری دانشکده شده است. اعضای هیأت علمی و یاوران علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد، ضمن عرض تبریک و تهنیت صمیمانه به ایشان، از درگاه خداوند متعال، خواستار دوام توفیقات و استمرار درخشش ایشان در عرصه پژوهش می باشند. همچنین، این دانشکده خرسند است که اعلام نماید در مراسم فوق، آقایان محمدحسین طلوع و امیر جلیلی ساعی، دو دانشجوی پرتلاش دانشکده مدیریت و اقتصاد، به عنوان پژوهشگران برگزیده دانشکده انتخاب شدهاند. اعضای هیأت علمی و یاوران علمی دانشکده، ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند به این عزیزان، برای ایشان آرزوی پیشرفتهای روزافزون در مسیر علمآموزی و پژوهش را دارند. برای مشاهده خبر مربوطه در سایت دانشگاه و جزئیات مراسم اینجا کلیک کنید.
به اطلاع می رساند بر اساس اعلام مدیریت بحران استانداری گیلان، با توجه به برودت هوا و صرفه جویی در مصرف انرژی، کلیه فعالیت های آموزشی و اداری دانشگاه ها و ادارات استان گیلان به جز دستگاه های خدمات رسان و امدادی، فردا دوشنبه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۳ تعطیل شد.
امروز، شنبه 24 آذرماه 1403، دانشگاه پرجنبوجوش ما، چهرهای زمستانی و دلپذیر به خود گرفت. بارش برفی که از ساعت 10:30 آغاز شد، محوطه دانشگاه را یکدست سپیدپوش کرد و جلوهای خاص و تماشایی به آن بخشید. دانشکده مدیریت و اقتصاد نیز از این زیبایی بینصیب نماند. دانشجویان عزیز با لبخندهایی بر لب، از این نعمت الهی لذت بردند و به ثبت لحظات به یادماندنی در این فضای زمستانی پرداختند. برف، فضایی دلنشین و سرشار از انرژی مثبت را در دانشکده ایجاد کرده بود. فضای امروز دانشکده، مملو از شور و نشاط دانشجویی و زیبایی زمستانی بود. قدم زدن در محوطه برفی و تماشای درختان پوشیده از برف، حسی آرامشبخش داشت و فرصتی برای تجدید قوا و لذت بردن از زیباییهای طبیعت بود. در ادامه، شما را به تماشای گزارش تصویری از این روز برفی در دانشکده مدیریت و اقتصاد دعوت میکنیم. تنظیم این خبر و ثبت تصاویر و فیلمها توسط خانم آریانا قویدل، دبیر محترم انجمن علمی دانشجویی رشته مدیریت صنعتی، انجام شده است: برای مشاهده ویدئو شماره 1 کلیک کنید برای مشاهده ویدئو شماره 2 کلیک کنید برای مشاهده ویدئو شماره 3 کلیک کنید برای مشاهده ویدئو شماره 4 کلیک کنید امیدواریم این روز برفی و زیبا، خاطرهای خوش و بهیادماندنی برای تمامی دانشجویان عزیز و اساتید محترم دانشکده مدیریت و اقتصاد باشد. با آرزوی روزهایی پر از موفقیت و نشاط برای همگان.
جلسه سخنرانی و پرسش و پاسخ با عنوان "نقش بنادر بازرگانی در توسعه حمل و نقل چند وجهی" توسط مهندس فرشاد خلیلی روز چهارشنبه ۲۱ آذر ماه در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد. آقای خلیلی کارشناسی ارشد اقتصاد حمل و نقل دریایی را از کشور هلند اخذ کردند و از کارشناسان زبده اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان هستند. در گذشته قبل از رسیدن به مرحله حمل و نقل چند وجهی انتقال در بنادر بدون توجه به این که انتقال کالا توسط چه کسی انجام میشود و گیرنده چه کسی می باشد صورت میگرفت وهدف فقط انتقال کالا بوده اما در حمل نقل چند وجهی هدف فقط انتقال کالا نبوده بلکه به اینکه کالا از کجا آمده و به فرستنده و گیرنده ومقصد آن توجه میشود. تاریخچه حمل و نقل چند وجهی حدود ۶۰،۷۰ سال می باشد که مبدا ان از امریکا می باشد در واقع به علت وجود خطوط گسترده ای که امریکا در راهن داشت و وجود کارخانجات گسترده ،باعث شد حمل کانتینری از همان زمان از امریکا شروع شود و به سایر نقاط جهان گسترش یابد. در سال ۱۹۸۰کنفرانسی در خصوص حمل و نقل چند وجهی برگزار شد و آن را به این صورت تعریف کرد:حمل و نقل چند وجهی چند خصوصیت دارد ،ابتدا حتما باید دو بعد حمل و نقل در آن مشارکت داشته باشد،و این حمل نقل باید از یک کشور به کشور دیگر رخ دهد. در حمل و نقل چند وجهی با دو شکل جایه جایی سرو کار داریم که هر دو در مورد انتقال کالا از مبدأ A به B میباشد ،نوع اول انتقال کالا به صورت قطعه قطعه با قرارداد های فراوان و هزینه بالا تر و در نوع دوم یک قرار داد برای حمل از ابتدا تا انتها وجود دارد و تمامی مراحل توسط طرف دیگر قرار داد انجام میشود با هزینه مشخص. در این جلسه مهندس خلیلی به تفصیل نقش بنادر بازرگانی در حمل و نقل چند وجهی را توضیح دادند. یکی از شرایط لازم برای استفاده از ظرفیتهای کریدورهای بین المللی از جمله کریدور شمال_جنوب در جهت توسعه اقتصاد دریامحور ایران، کامل کردن حلقه های مفقوده این کریدور هم در حوزه بنادر و هم در حوزه راه آهن است. حرکت بنادر ایران به سمت بنادر نسل های بالاتر، هوشمند سازی بنادر، مسیر ریلی کاملتر و پیشرفته تر، ایجاد ترمینال های کانتیری، مدرن کردن تجهیزات تخلیه و بارگیری، مقررات زدایی در حوزه گمرکات و فرآیند صادرات و واردات و بهبود شاخص تجارت فرامرزی کشور از جمله اقدامات لازم است. فهرست مطالب عنوان شده در ارائه آقای مهندس خلیلی: مفهوم و معنی حمل و نقل چند وجهی توابع عملکردی بنادر در زنجیره حمل و نقل چند وجهی چرخه های تغییر بنادر به دلیل توسعه مفهوم حمل و نقل چند وجهی ترمینال های چند وجهی و اهمیت آن در انتقال کالا ها برای مطالعه چکیده تفصیلی نشست کلیک کنید. تنظیم خبر: مهدیه باقرزاده (عضو انجمن علمی دانشجویی رشته اقتصاد)
به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو و به منظور تجلیل از نقش ارزشمند دانشجویان در پیشرفت و توسعه جامعه، و بنا به نظر ارزنده ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر دوستار، جشنهای باشکوهی در تمامی دانشکدهها برگزار گردید. دانشکده مدیریت و اقتصاد نیز با برگزاری مراسمی در تالار حکمت دانشگاه، از تلاشها و کوششهای دانشجویان خود تقدیر نمود. مراسم با خوش آمدگویی گرم جناب آقای علی نعمتی، عضو انجمن علمی دانشجویی رشته مدیریت بازرگانی و مجری برنامه آغاز شد. ایشان ضمن خوش آمدگویی به حاضرین، شعری زیبا در وصف کرامت دانش و شأن دانشجو قرائت نمودند. در ادامه، جناب آقای دکتر ابراهیم پور، ریاست محترم دانشکده، با تبریک روز دانشجو، به پتانسیل بالای دانشجویان دانشکده اشاره کردند و بر نقش ویژه آنان در حل مسائل آتی کشور تأکید نمودند. سخنرانی جناب آقای دکتر شاکری نیا، معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشکده، از دیگر بخش های جذاب این مراسم بود. ایشان با بیانی شیوا به اهمیت نقش دانشجو در پویایی دانشگاه و جایگاه متعالی او اشاره کردند و از فعالیت های ارزشمند دانشجویان، به ویژه در جشنواره حرکت، تقدیر و تشکر نمودند. در ادامه برنامه، پخش ویدئویی جذاب از زندگی روزمره دانشجویان دانشگاه گیلان با موسیقی محلی، حال و هوای دانشگاه را به زیبایی به تصویر کشید. این ویدئو توسط جناب آقای علی نعمتی، دانشجوی خوش ذوق دانشکده و رشته مدیریت بازرگانی تهیه شده بود. اجرای موسیقی زنده توسط دانشجویان هنرمند دانشگاه، آقایان هیوا کرباسی و عرفان مرادی اصل، شور و نشاط مضاعفی به مراسم بخشید. سخنرانی نماینده انتشارات جنگل به عنوان حامی مالی جشن و اهدای بن تخفیف و کتاب به کلیه حضار، از دیگر برنامههای این مراسم بود. همچنین، پخش دو کلیپ از زندگی خوابگاهی دانشجویان و مسائل روزمره آنان، برنامه را متنوعتر کرد. در ادامه، خانم زهرا محمدعلی قاضیانی، دبیر کل انجمن های علمی دانشجویی دانشکده و دبیر انجمن علمی دانشجویی رشته اقتصاد، با خوش آمدگویی مجدد و تشکر از کادر اجرایی و اعضای انجمن های علمی دانشجویی، بر اهمیت نقش دانشجو و فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی تأکید داشتند. سپس، از دانشجویان سرآمد دانشکده در حوزههای پژوهشی، ارتباط با صنعت، فرهنگی، مهارتی، آموزشی و ورزشی با اهدای لوح تقدیر و هدیه تجلیل به عمل آمد. اسامی این دانشجویان سرآمد عبارتند از: سرآمدان پژوهشی: آقای بهمن نوروزپور خانم فاطمه سلطانی هوراند آقای سید رحیم صفوی میرمحله خانم آیدا فلاح پور خانم نرگس هزاری خانم مهرناز توحیدی (کارشناس پژوهشی) سرآمدان ارتباط با صنعت: آقای بهنام رضایی خانم سمانه قربانی مقدم سرآمد فرهنگی: خانم زهرا محمدعلی قاضیانی سرآمد مهارتی: خانم آریانا قویدل سرآمد آموزشی: خانم زهر برجی پور سرآمد ورزشی: خانم گیسو ابراهیمی جم در پایان، مراسم با قرعهکشی و اهدای جوایز نقدی و غیرنقدی به شش نفر از دانشجویان خاتمه یافت. برگزاری این مراسم باشکوه مرهون تلاشهای خستگی ناپذیر و برنامهریزی دقیق اعضای انجمنهای علمی دانشجویی دانشکده مدیریت و اقتصاد بود. از زحمات بیدریغ این عزیزان صمیمانه سپاسگزاریم. تنظیم خبر: زهرا محمدعلی قاضیانی (دبیر کل انجمن های علمی دانشجویی دانشکده مدیریت و اقتصاد و دبیر انجمن علمی دانشجویی رشته اقتصاد) گزارش تصویری: سارا طهماسبی (عضو انجمن علمی دانشجویی رشته حسابداری) و کوثر صادقیان (عضو انجمن علمی دانشجویی رشته اقتصاد)
دانشکده مدیریت و اقتصاد، انتخاب شایسته جناب آقای دکتر محسن اکبری، دانشیار محترم گروه مدیریت، به عنوان یکی از برگزیدگان بیست و پنجمین جشنواره پژوهش و فناوری استان گیلان را تبریک میگوید. در مراسم اختتامیه این جشنواره که با حضور جمعی از مسئولین و پژوهشگران برگزار شد، از جناب آقای دکتر محسن اکبری به عنوان یکی از ۳۴ پژوهشگر و فناور برتر استان تقدیر به عمل آمد. این انتخاب، نتیجه تلاش و فعالیتهای ارزشمند پژوهشی ایشان است و موجب خرسندی دانشکده مدیریت و اقتصاد است. امیدواریم این موفقیت، گامی در جهت توسعه فعالیتهای علمی و پژوهشی ایشان و دانشگاه باشد. اعضای هیأت علمی و یاوران علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد، ضمن تبریک این موفقیت به دکتر اکبری، برای ایشان آرزوی تداوم موفقیت در عرصه علم و پژوهش دارند. برای دریافت جزئیات بیشتر کلیلک کنید.
دانشجویان رشته اقتصاد دانشکده مدیریت و اقتصاد با همراهی مدیر محترم گروه (جناب آقای دکتر میرعسکری) و استاد درس اقتصاد کشاورزی (سرکار خانم طراوت عشقی) از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان بازدید به عمل آوردند. در این بازدید توضیحات کاملی درباره ادوات کشاورزی ادوار مختلف گذشته ارائه شد. همچنین درباره ویژگی های گونه اسب کاسپین و نقش آن در امور کشاورزی در گیلان قدیم توضیح داده شد.
آیین معارفه دانشجویان نوورود سال تحصیلی ۱۴۰۳ دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه گیلان، با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر دوستار، مدیر محترم حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه جناب آقای دکتر اکبری، ریاست دانشکده جناب آقای دکتر ابراهیمپور، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده جناب آقای دکتر صدرآرا، رئیس محترم تحصیلات تکمیلی و نماینده محترم فرهنگی و اجتماعی دانشکده، جناب آقای دکتر طاهری و جمع کثیری از اساتید گرانقدر هیأت علمی، در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار گردید. این مراسم که با همت و تلاش بیدریغ اعضای انجمنهای علمی دانشجویی، به ویژه سرکار خانمهای قاضیانی، قویدل، رودبارکی و آقای محمدی، ترتیب یافته بود، با اجرای برنامههای متنوع، لحظات خاطرهانگیزی را برای دانشجویان نوورود رقم زد. مجری این مراسم دکتر محمد صدرآرا بودند. بخش پنل گفتگو با حضور معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشکده، جناب آقای دکتر صدرآرا، مدیران محترم گروههای آموزشی مدیریت و اقتصاد و حسابداری (آقایان دکتر قلیزاده و دکتر میرعسکری) و سه تن از اساتید ارجمند هیأت علمی (خانم دکتر زمانی و آقایان دکتر محفوظی و دکتر مرادی) برگزار شد. در این بخش، توصیهها و راهنماییهای ارزندهای جهت نیل به موفقیت دانشجویان ارائه گردید. اجرای برنامههای متنوع هنری، از جمله موسیقی زنده توسط آقایان هیوا کرباسی و عرفان مرادی اصل و نمایش تئاتر با اجرای آقای امیرمحمد نوروز، فضایی مفرح را در سالن حکمفرما ساخت. همکاری ارزشمند بانک تجارت به عنوان حامی مالی مراسم، با اهدای جوایز نقدی نفیس به قید قرعه، به رسم یادبود برای شرکتکنندگان، موجب خوشحالی و قدردانی حاضرین شد. این برنامه با حضور مسئولین محترم بانک، دانشگاه و سرکار خانم قاضیانی، دبیرکل انجمنهای علمی دانشجویی دانشکده، برگزار گردید. تهیه و تنظیم کتابچه راهنمای دانشجویان نوورود، توسط آقای نعمتی از اعضای انجمن علمی-دانشجویی مدیریت بازرگانی، مورد تحسین و تقدیر عوامل دانشکده قرار گرفت. تنظیم خبر: مجید آذرخش، نائب دبیر انجمن علمی-دانشجویی رشته مدیریت صنعتی تصویربرداری: کوثر صادقیان (عضو انجمن علمی-دانشجویی رشته اقتصاد)، ثنا مقدم و آریا ولیان (اعضای انجمن علمی-دانشجویی رشته مدیریت بازرگانی)
بنیاد ملی علم ایران و مؤسسه بینالمللی تحلیل سامانه های کاربردی (یاسا) وبینار معرفی برنامه تابستانی دانشمندان جوان یاسا (YSSP) را برگزار می کنند. مؤسسه بینالمللی تحلیل سامانه های کاربردی (یاسا)، مؤسسهای پیشرو در زمینه تحلیل سیستمی است. یاسا با انجام پژوهشهای سیاستمحور به دنبال کمک به حل چالشهایی است که رویارویایی با آنها از عهده یک کشور یا یک زمینه علی خارج است. این چالشها عبارتند از تغییر اقلیم، تنوع زیستی، امنیت انرژی و توسعه پایدار که باید از طریق همکاری بینالمللی حل شوند. از جمله برنامههای حمایتی این مؤسسه برنامه مدرسه تابستانی پژوهشگران جوان (YSSP) است. در این برنامه سالیانه ۵۰ دانشجوی دکتری میتوانند به مدت سه ماه پژوهشی مرتبط با رساله دکتری خود انجام دهند. طی این مدت، پژوهشگران ضمن بهرهمندی از دانش متخصصان برجسته یاسا به سامانهها و نرمافزارهای منحصربهفرد یاسا نیز دسترسی خواهند داشت. با توجه به عضویت بنیاد ملی علم ایران در این مؤسسه ، امکان بهرهمندی پژوهشگران ایرانی از این حمایت تا سقف سه نفر در سال مقدور می باشد. در این راستا، مقرر است روز سه شنبه مورخ ۶ آذر ماه در ساعت ۱۷:۳۰ به وقت تهران وبیناری برای معرفی این برنامه و شیوه ارسال پروپورزال توسط یاسا برگزار شود. علاقمندان میتوانند جهت شرکت در این وبینار به لینک بستر زوم در ذیل مراجعه نمایندعلاقمندان می توانند جهت شرکت در این وبینار به لینک زیر مراجعه نمایند. https://iiasa.zoom.us/j/96219105218 Meeting ID: 962 1910 5218 Passcode: yssp برنامه زمانی این وبینار به شرح ذیل می باشد: ساعت ۱۷:۳۰ خوش آمدگویی ساعت ۱۷:۳۵ مروری بر برنامه مدرسه تابستانی پژوهشگران جوان (Dr. Brian Fath) ساعت ۱۷:۴۰ پژوهش و تجربه برنامه YSSP (Dr. Gemma Gerber) ساعت ۱۷:۵۰ پژوهش و تجربه برنامه YSSP (Mr. Taha Loghmani) ساعت ۱۸:۰۰ پرسش و پاسخ ساعت ۱۸:۱۵ نقش اعضا (NMO) ساعت ۱۸:۲۰ گام های بعد و پورتال ارسال درخواست ساعت ۱۸:۳۰ پایان همچنین اطلاعات تکمیلی در خصوص برنامه YSSP از طریق لینک زیر در تارنمای موسسه یاسا در دسترس است. https://iiasa.ac.at/early-career/yssp
شرکت التفات سازه شمال و کارخانه آسفالت نصیری واقع در شهرک صنعتی سپیدرود رشت برای تکمیل کادر پرسنلی و نیروی انسانی خود در خواست نیروی کارورز و استخدامی از دانشگاه گیلان در جذب نیرو را دارند. برای دریافت جزئیات کلیک کنید.
به اطلاع میرساند بنیاد ملی نخبگان در چارچوب «شیوه نامة توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور (طرح شهید وزوایی) در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳» که جایگزین طرح «شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی» شده است، اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان برتر دانشگاهها و مراکز آموزشعالی کشور اعطا میکند. مهمترین نکات برای ثبت درخواست بهرهمندی از این برنامه به شرح زیر است: ۱. دانشجویان هر یک از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور که واجد شرایط مذکور در «شیوهنامۀ توسعۀ فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳» هستند، میتوانند درخواست خود را از طریق سامانه اطلاعاتی بنیاد، به نشانی sina.bmn.ir ارائه کنند. ۲. فرایند ثبتنام متقاضیان طرح، از بیستوچهارم آبانماه سال جاری آغاز میشود و لازم است این دانشجویان اطلاعات و مستندات خود را به همراه تصاویر مربوط، در سامانه سینا بارگذاری یا بهروزرسانی کنند. ۳. متقاضیان، حداکثر تا پایان روز شنبه بیستوچهارم آذرماه سال جاری (غیرقابل تمدید) فرصت دارند گزینۀ «درخواست بررسی پرونده برای بهرهمندی از پشتیبانیهای دانشجویی» را از بخش «ثبت درخواستها» در سامانه انتخاب کنند. یادآوری ۱: در صورتی که در هر مرحله از بررسیها مشخص شود که متقاضی، آگاهانه اطلاعاتی نامعتبر و خلاف واقع بارگذاری کرده است، علاوه بر محرومیت از این تسهیلات، از سایر تسهیلات و حمایتهای بنیاد، محروم و عدم صداقت وی به مراجع ذیربط، اعلام میشود و حق پیگیری موضوع به صورت حقوقی نیز برای بنیاد محفوظ خواهد بود. یادآوری ۲: در بخش ثبت مدارک مربوط به افتخارات در سامانه، برای جلوگیری از درج اشتباه افتخار یا مستندات نامربوط، لازم است متقاضیان قبل از درج افتخار موردنظر، راهنمای مربوط به آن را مطالعه کنند. یادآوری ۳: اکیداً توصیه میشود متقاضیان دقت لازم را در تکمیل اطلاعات و بارگذاری آنها در سامانه سینا، بکار بندند؛ زیرا پس از تأیید درخواست در سامانه، امکان اصلاح اطلاعات نادرست وجود ندارد و در صورت اثبات درج اطلاعات خلاف واقع، متقاضی از فهرست مشمولان بنیاد حذف خواهد شد. ۴. بنیاد ملی نخبگان بعد از اتمام بررسی پروندهها در بنیادهای نخبگان استانی و بر اساس امتیاز نهایی، نتیجۀ نهایی بررسی درخواست متقاضیان را اعلام خواهد کرد. برای ورود مستقیم به سایت بنیاد ملی نخبگان و مشاهده جزئیات کلیک کنید.
جشنواره بینالمللی حرکت ویژه انجمنهای علمی دانشجویی و با تأکید بر همافزایی، تکثیر ایدههای خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمنهای علمی دانشجویی همه ساله توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار میشود. امسال دانشگاه گیلان، مقارن با پنجاهمین سالگرد تأسیس خود، افتخار میزبانی هفدهمین دوره این جشنواره را بر عهده داشت. همایش «دانشجویان دیروز، کارآفرینان امروز» به همت انجمن علمی دانشجویی مدیریت صنعتی دانشگاه گیلان در تاریخ ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد و به عنوان یکی از طرحهای منتخب دانشگاه، در غرفه دانشگاه گیلان در هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت به نمایش درآمد. این همایش که با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه گیلان برگزار شد، میزبان پنج تن از کارآفرینان نامآشنای استان گیلان، آقایان هومن فلاحتی، محسن سجادی، مهرداد نصیری، رضا رضاییپور و صالح سپهریفر بود. همچنین، جناب آقای مهندس کوهستانی (معاون پارک علم و فناوری گیلان) و جناب آقای دکتر مرادی (دانشیار گروه مدیریت) نیز در این همایش حضور داشتند. سرکار خانم آریانا قویدل (دبیر انجمن علمی مدیریت صنعتی) اجرای این مراسم و همچنین اداره پنل گفتوگوی دانشجویان با کارآفرینان را بر عهده داشتند. کارآفرینان حاضر در همایش، تجربیات و چالشهای خود در مسیر پرفرازونشیب کارآفرینی را با دانشجویان به اشتراک گذاشتند و با بیان داستانهای واقعی، اهمیت پشتکار، نوآوری و ریسکپذیری را در دستیابی به موفقیت برجسته کردند. سخنرانیهای آنان علاوه بر معرفی الگوهای موفق، حاوی نکات ارزشمندی در زمینههای مختلف کسبوکار از جمله ایدهپردازی، بازاریابی و مدیریت بود. یکی از بخشهای جذاب این همایش، پنل پرسش و پاسخ دانشجویان با کارآفرینان بود که توسط سرکار خانم آریانا قویدل اداره میشد. این بخش فرصت مغتنمی برای دانشجویان فراهم کرد تا سوالات خود را در مورد چالشها و فرصتهای کارآفرینی، مدلهای کسبوکار موفق و راهکارهای ورود به بازار کار مطرح کنند. پاسخهای صریح و صادقانه کارآفرینان برای دانشجویان بسیار مفید و آموزنده بود.
معاونت پژوهش و فناوری، مدیریت فناوری و کارآفرینی دانشگاه گیلان با همکاری مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی "ماه کوک" (کارگزار دانشگاه)، نمایشگاه کاری ویژه دانشجویان و دانشآموختگان برگزار میکند. این نمایشگاه با هدف بسترسازی و ایجاد ارتباط میان شرکتها و واحدهای صنعتی با کارجویان و معرفی فرصتهای شغلی به ایشان، در روزهای دوشنبه و سهشنبه، ۲۸ و ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۲، از ساعت ۱۰ الی ۱۶ در دانشگاه گیلان دایر خواهد بود. از کلیه دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه گیلان دعوت میشود تا در این نمایشگاه حضور یابند و از فرصتهای شغلی ارائه شده بهرهمند شوند.
رئیس، معاون آموزشی و پژوهشی، مسئول تحصیلات تکمیلی و نماینده فرهنگی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه از نمایشگاه "هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت" بازدید کردند. دکتر ابراهیم پور (رئیس دانشکده)، دکتر صدرآرا (معاون آموزشی و پژوهشی)، آقای دکتر طاهری (مسئول تحصیلات تکمیلی و نماینده فرهنگی) در جریان این بازدید، از غرفههای مختلف نمایشگاه دیدن کرده و با دانشجویان و دستاندرکاران این جشنواره به گفتگو پرداختند. همچنین لازم به ذکر است خانم قاضیانی (دبیر کل دانشکده و دبیر انجمن علمی دانشجویی اقتصاد)، آقای آذرخش (عضو انجمن علمی دانشجویی مدیریت صنعتی) و خانم صادقیان (عضو انجمن علمی دانشجویی اقتصاد) از دانشجویان دانشکده مدیریت و اقتصاد، در کمیته رسانه این جشنواره نقش آفرینی کردند. از جمله طرحهای ارائه شده توسط دانشکده مدیریت و اقتصاد در این جشنواره میتوان به "همایش دانشجویان دیروز، کارآفرینان امروز (برای مشاهده جزئیات کلیک کنید)"، "رویداد استارتاپی هوشمندسازی" و "حلقه مقاله خوانی" اشاره کرد. جشنواره بینالمللی حرکت ویژه انجمنهای علمی دانشجویی و با تأکید بر همافزایی، تکثیر ایدههای خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمنهای علمی دانشجویی همه ساله توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار میشود. امسال دانشگاه گیلان، مقارن با پنجاهمین سالگرد تأسیس خود، افتخار میزبانی هفدهمین دوره این جشنواره را بر عهده داشت.
برای دریافت مستندات کلیک کنید.
به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده مدیریت و اقتصاد میرساند، مراسم تودیع و معارفه مدیر گروه اقتصاد و حسابداری، روز یکشنبه 6 آبان ماه 1403 در دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید. در این مراسم که با حضور اعضای شورای دانشکده برگزار شد، از زحمات چندین ساله جناب آقای دکتر رمضانپور، مدیر گروه پیشین اقتصاد و حسابداری، تقدیر و تشکر به عمل آمد. آقای دکتر ابراهیم پور و دکتر صدرآرا با اهدای هدیهای از تلاشها و خدمات ارزنده ایشان در دوران تصدی این مسئولیت قددرانی کردند. همچنین در این جلسه، جناب آقای دکتر میرعسکری به عنوان مدیر گروه جدید اقتصاد و حسابداری معرفی شدند. دکتر ابراهیم پور، رئیس محترم دانشکده، در این مراسم ضمن تقدیر از دکتر رمضانپور به واسطه تلاشهای بیدریغ و دلسوزانهشان، ابراز امیدواری کردند که با تدبیر و تجربه دکتر میرعسکری، گروه اقتصاد و حسابداری به موفقیتهای بیشتری دست یابد. ایشان افزودند: "تداوم پیشرفت و ارتقای گروه اقتصاد و حسابداری، در گرو همکاری و همدلی همه اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان است." دکتر صدرآرا، معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشکده، نیز ضمن تشکر از دکتر رمضانپور برای خدمات ارزندهشان در پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی گروه، برای دکتر میرعسکری آرزوی موفقیت کردند و گفتند: "امیدواریم با مدیریت کارآمد دکتر میرعسکری شاهد شکوفایی استعدادهای دانشجویان و ارتقای سطح علمی و پژوهشی گروه باشیم." همچنین در این مراسم، دکتر قلی زاده، مدیر گروه محترم رشته مدیریت، و دکتر طاهری، مسئول تحصیلات تکمیلی و نماینده فرهنگی و اجتماعی دانشکده، ضمن تقدیر از زحمات دکتر رمضانپور و آرزوی موفقیت برای دکتر میرعسکری، بر آمادگی خود برای همکاری سازنده در جهت ارتقای هر چه بیشتر دانشکده و دانشگاه گیلان تاکید کردند.
دکتر محمد دوستار، رئیس دانشگاه گیلان، طی حکمی دکتر سیدرضا میرعسکری را به عنوان مدیر گروه اقتصاد و حسابداری دانشکده مدیریت و اقتصاد منصوب کرد. در متن این حکم آمده است: با توجه به پیشنهاد رئیس محترم دانشکده مدیریت و اقتصاد و به استناد تبصره ب ماده 8 آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها، به مدت 2 سال به سمت مدیر گروه آموزشی اقتصاد و حسابداری، منصوب می شوید. از پروردگار بزرگ توفیق روز افزون شما را برای خدمت به جامعه دانشگاهی خواستارم.
جناب آقای دکتر اسمعیل رمضانپور عضو محترم هیات علمی گروه اقتصاد و حسابداری با کمال مسرت، ارتقاء مرتبه علمی شما از استادیاری به دانشیاری که نشان از تلاش و پشتکار حضرتعالی در عرصه آموزش و پژوهش است را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می کنیم و برای شما در ادامه این مسیر علمی، آرزوی موفقیت، سربلندی و توفیقات روزافزون داریم. اعضای هیأت علمی و یاوران علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد
زمان برگزاری: 24 اردیبهشت ماه سال 1404 وبسایت: https://packaging.guilan.ac.ir رئیس کنفرانس: دکتر علی باستی دبیر علمی: دکتر حسینعلی عابددوست دبیران اجرایی: دکتر مجتبی پوراحمدی و محمد زریابی معرفی کنفرانس: بستهبندی به عنوان یکی از پدیدههای تأثیرگذار دنیای مدرن علاوه بر محافظت از محصول در برابر عوامل محیطی، بهعنوان وسیله ارتباطی برای ارائه تصویر برند و نیز نقطه مرجعی برای انتخاب کالا توسط مصرفکنندگان مطرح است. در دنیای صنعتی امروز بستهبندی به عنوان جزئی لاینفک از چرخه تولید توزیع کالاها تبدیل شده و تخصصهای بسیاری را درگیر ساخته که هر کدام اهمیتی خاص به خود دارند. شاخههایی چون علوم و فناوری مواد، اقتصاد، روانشناسی، مدیریت بازاریابی، چاپ، تجارت و نیز حوزههای هنر و طراحی (دیزاین). به طور مشخص طراحی بستهبندی بهعنوان عاملی تعیین کننده در افزایش درآمد و اشتغالزایی از دو رکن طراحی بصری و طراحی سازه تشکیل شده است. طراحی بصری به تایپ، رنگ، صفحهآرایی و طرحبندی مرتبط است که ذیل رشته طراحی گرافیک جای میگیرد. طراحی سازه با طراحی ساختار ظرف، ارگونومی و عملکرد بسته ارتباط دارد که ذیل رشته طراحی صنعتی قرار میگیرد. نکتهای که در زمینه طراحی بستهبندی شایان توجه است لزوم پیوند بین رشته این حوزه بوده که در نتیجه حوزه حاضر را به یکی از چالش برانگیزترین شاخههای طراحی بدل ساخته است. با توجه به ضرورت معرفی کالای ایرانی و توسعه تولید و صادرات محصولات کشور که بارها در سالهای اخیر توسط رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران مورد تذکر واقع شده و نامگذاری تمامی سالهای گذشته با تدقیق در حوزه حمایت از کالای ایرانی و اهتمام به حوزه تولید توسط ایشان، کنفرانس حاضر در تلاش است ابعاد گوناگون موضوع بستهبندی به ویژه حوزه طراحی بستهبندی را مورد واکاوی قرار دهد. این رویداد در تلاش است با توجه به آنکه یکی از چالشهای اصلی کالاهای ایرانی به زمینه ارتباطات، برندینگ و طراحی بستهبندی آن باز میگردد، با بهرهگیری از مقالات علمی روز و دعوت از سازمانها، نهادها و پژوهشگران و طراحان مرتبط با حوزه طراحی بستهبندی اهمیت و کارکرد این زمینه سرنوشتساز در تجارت، اقتصاد و اشتغالزایی را نمایان کرده و در نهایت این رویداد با برنامهریزی و اتخاذ سیاستها و راهبردهای لازم مسیر را برای پیشرفت و ارتقای هنر و صنعت بستهبندی ایران هموار سازد. محورهای کنفرانس: استراتژیها و راهکارهای توسعه تولید و برندسازی محصولات ایرانی؛ نسبت هویت و طراحی بستهبندی؛ نقش تبلیغات در بستهبندی؛ چاپ و نقش آن در بستهبندی؛ رابطه بستهبندی با فناوری و الگوهای جدید ارتباطی؛ پژوهشهای علوم و فناوری مواد انواع بستهبندیها و نسبت آن با طراحی بستهبندی؛ محیط زیست و علوم و فناوری بستهبندی؛ مطالعات مالکیت و حقوق مادی و معنوی بستهبندی؛ جستارهای وابسته به علم اقتصاد، تجارت، بازاریابی و شناخت بازارهای مرتبط علوم و فناوری بستهبندی؛ مطالعه، نقد و بررسی طراحی بستهبندی ایران در بستر تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فناوریهای نوین؛ آیندهپژوهی، آیندهنگاری، راهبردپردازی، چشماندازسازی، سناریوپردازی و ... درباره علوم و فناوری بستهبندی ایران؛ آسیب شناسی روشها، ساختارها و زمینههای آموزش طراحی بستهبندی و پیشنهاد راهبردها و روشهای نوین؛ و کلیه محورهای مرتبط با ابعاد هنری، فنی و اجتماعی طراحی بستهبندی.
زمان برگزاری: 17 و 18 بهمن ماه 1403 وبسایت: 7nsco.guilan.ac.ir رئیس سمینار: دکتر علی باستی دبیر علمی: دکتر محمد کیانپور دبیر اجرایی: دکتر محمد رضا یاقوتی معرفی سمینار: هفتمین سمینار کنترل و بهینه سازی به منظور نیل به اهداف زیر برگزار می گردد: معرفی پتانسیل های دانشگاه گیلان در حوزه کنترل و بهینه سازی فراهم آوردن بستر مناسب برای تبادل دانش متخصصین حوزه کنترل و بهینه سازی غنا بخشیدن به محیط علمی دانشجویان و ایجاد انگیزه در آنها فراهم نمودن بستر مناسب برای کاربردی نمودن این علوم محورهای سمینار: - نظریه کنترل و سیستم های دینامیکی - کنترل بهینه سیستم های دینامیکی - کاربردهای نظریه کنترل و کنترل بهینه در پزشکی، مهندسی، اقتصاد و ... - حساب تغییرات و بهینه سازی
زمان برگزاری: 8 و 9 اسفندماه سال 1404 وبسایت: jelvehonar.guilan.ac.ir رئیس کنفرانس: دکتر علی باستی دبیر علمی: دکتر حسینعلی عابددوست دبیر اجرایی: محمد زریابی معرفی کنفرانس: کنفرانس بین المللی «جلوههای هنر ایرانی اسلامی ...» سعی دارد زمینههای پژوهش در عرصۀ هنر، فرهنگ، علوم و اسناد مرتبط با هنر ایرانی و هنر اسلامی را با نگاه ویژه به پیوندها و همگراییهای فرهنگ و هنر ایران و روسیه، آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا؛ از کهنترین ایام تا عصر حاضر را فراهم کند. با اهتمام به اینکه کنفرانس حاضر گشایشی در زمینۀ شناخت، تفسیر و تعالی مطالعات نظری هنر این منطقه از دورۀ باستان تا جلوههای نوظهور آن باشد، اهداف زیر قابل تبیین است: تقویت ارتباطات، بحث و تبادل نظر میان پژوهشگران، اساتید و دانشجویان حوزه هنر ایران، روسیه و کشورهای محدودۀ آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا شناسایی سرمایههای غنی فرهنگ و هنر ایران، روسیه و کشورهای حوزۀ آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا به جامعۀ علمی و هنری ایران و جهان بهرهوری بهینه از ظرفیتهای ویژۀ فراملیتی در گسترش مطالعات فرهنگی و هنری در منطقه و جهان ایجاد انگیزه در پژوهشگران جوان حوزۀ مطالعاتی فرهنگ و هنر در منطقه کمک به گسترش مرزهای علم و توسعۀ روابط حوزههای مختلف هنر با علوم دیگر توسعۀ علمی مطالعات نظری هنرهای ایران و گسترش مطالعات در زمینۀ پیوندهای فرهنگ و هنر ایران، روسیه و کشورهای محدودۀ آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا ترویج فرهنگ و هنر در بطن جوامع بهعنوان یکی از اصلیترین مواریث تمدنها تأمین مکتوبات نظری نوین و یاری به حوزۀ منابع آموزش دانشگاهی هنر محورهای کنفرانس: محور ویژه: پیوند هنر ایرانی اسلامی با مناطق روسیه، آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا رابطه هنرهای ایرانی اسلامی و فرهنگ رابطه هنرهای ایرانی اسلامی و علوم رابطۀ هنرهای ایرانی اسلامی و اسناد سیر تحول و تطوّر نقوش ایرانی اسلامی