دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه گیلان راه اندازی شد

25 10 2023
کد خبر : 6067639
تعداد بازدید : 992

رئیس دانشگاه گیلان از راه اندازی دانشکده مدیریت و اقتصاد خبر داد.

دکتر فرید نجفی رئیس دانشگاه گیلان گفت: دانشکده مدیریت و اقتصاد به صورت دانشکده ای مستقل فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود را ادامه می دهد که تا پیش از این گروه های مدیریت و اقتصاد و حسابداری در قالب گروه های دانشکده ادبیات و علوم انسانی به فعالیت مشغول بودند.

دکتر نجفی با بیان اینکه گروه مدیریت دانشگاه گیلان یکی از قدیمی‌ترین گروه‌های آموزشی این دانشگاه است یادآور شد این گروه در سال 1368 فعالیت خود را شروع کرده و هم‌اکنون با 19 عضو هیات علمی در مقاطع مختلف؛ کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری اقدام به جذب دانشجو می نماید. همچنین این دپارتمان دوره‌هایی را در زمینه‌ها و عناوین مختلف مانند مدیریت استراتژیک، امور مالی، بازاریابی و مدیریت تولید و عملیات به متقاضیان ارائه می‌دهد. همچنین گروه اقتصاد و حسابداری از سال 1398 از گروه مدیریت انشعاب یافته و در حال حاضر در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو جذب می­ نماید و در حال حاضر بیش از هزار دانشجو در دوره‌های این دپارتمان مشغول به تحصیل هستند. علاوه بر این، دانشجویان بین‌المللی در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در این دانشکده پذیرفته می‌شوند.

وی گفت: این دانشکده در مقطع کارشناسی دارای رشته های (مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی، علوم اقتصادی،حسابداری)در مقطع کارشناسی ارشد (مدیریت تولید و عملیات،مدیریت مالی، مدیریت استراتژیک، مدیریت بازاریابی، حسابداری، اقتصاد نظری) و در مقطع دکتری ( مدیریت صنعتی – مدیریت تولید و عملیات، مدیریت بازرگانی – مدیریت سیاست‌گذاری بازرگانی) است.

 

دکتر نجفی برنامه­ ریزی برای راه ­اندازی مقطع کارشناسی مدیریت مالی، برنامه ­ریزی برای راه ­اندازی مقطع کارشناسی ارشد مدیریت مالی، برنامه­ ریزی برای راه اندازی مقطع دکتری مدیریت صنعتی - استراتژی صنعتی، برنامه ­ریزی برای راه اندازی مقطع دکتری مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی از جمله برنامه های آتی این دانشکده دانست.

رئیس دانشگاه گیلان در ادامه تصریح کرد که با توجه به نیاز جامعه به تخصص های بین رشته ای در حوزه های مختلف مدیریتی و اقتصادی، گرایش های بین رشته ای مانند اقتصاد دریا، مدیریت پسماند و ... در این دانشگاه راه اندازی شود.


دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

19 02 2024

قرار گرفتن عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد در میان اساتید برتر در همکاری با جامعه و صنعت

جناب آقای دکتر مصطفی ابراهیم پور ازبری، دانشیار گروه مدیریت و رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد به عنوان یکی از سه عضو هیات علمی برتر دانشگاه گیلان در همکاری با جامعه و صنعت از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی شدند. طی دهه های اخیر روند تحول و پیشرفت در ساختار و فعالیت دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور بسیار قابل توجه بوده است. در این مسیر دانشگاه ها به تدریج علاوه بر وظیفه آموزش و تربیت نیروی متخصص، مباحث پژوهش و نوآوری را نیز توسعه داده اند. در این راستا، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 120 نفر از اعضای هیأت علمی پژوهشگاه¬ها و مراکز آموزش عالی کشور را بر اساس محورهای زیر به عنوان اعضای هیات علمی برتر در سال 1402 معرفی کرده است. •  مشارکت در فعالیت ها و برنامه ریزیه ای ملی و منطقه ای •  اجرای قراردادهای تقاضامحور •  ارائه دستاوردهای کاربردی و موثر در رفع مشکلات کشور •  همکاری با نهادها و صنایع کشور برای بهبود بهره وری و کارآیی •  نقش آفرینی موثر در ایجاد و فعالیت شبکه های علمی و تشکل های تخصصی اثرگذار  بر اساس معیارهای فوق، جناب آقای دکتر ابراهیم پور، دانشیار گروه مدیریت و رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد، در میان اعضای هیأت علمی برگزیده دانشگاه گیلان قرار گرفتند. ضمن عرض تبریک برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیقات بیشتر آرزومندیم. اهم دستاوردی دانشیار محترم دانشکده مدیریت و اقتصاد در معیارهای 5 گانه فوق به شرح زیر است: 1) تجارب مشارکت در فعالیت ها و برنامه ریزیه ای ملی و منطقه ای همکاری در تدوین سند برنامه هفتم توسعه در بخش صنعت و معدن 2) مهم ترین قراردادهای تقاضامحور • تحلیل راهبردی و رتبه بندی طرح های سرمایه گذاری تعاونی های توسعه و عمران در راستای افزایش اشتغال در استان گیلان • بررسی عملکرد تعاونی های دهیاری های استان گیلان و ارائه برنامه های توسعه خدمات آن ها • تحلیل زنجیره ارزش صنایع کلیدی منتخب استان گیلان با تاکید بر توسعه اشتغال پایدار 3) دستاوردهای ویژه کاربردی تالیف کتاب مدیریت زنجیره ارزش 4) همکاری های ویژه با نهادها و صنایع کشور برای بهبود بهره وری و کارآیی مشاور مدیرعامل بیمارستان پارس استاد راهنمای طرح حمایت از پایان نامه کاربردی تحت عنوان ارزیابی تأثیر سیاست های پیشگیری کووید -۱۹ بر جنبه های زنجیره تامین شرکت های تعاونی استان گیالن تحت شرایط عدم اطمینان استاد راهنمای طرح حمایت از پایان نامه کاربردی تحت عنوان  ارائه مدل درجه بند ی ادارات امور شعب براساس شاخص های بانکداری نوین با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها مورد مطالعه: شعب بانک دی در استان تهران استاد راهنمای طرح حمایت از پایان نامه کاربردی تحت عنوان طراحی الگوی بهبود عملکرد پایدار شرکت های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان گیلان استاد راهنمای طرح حمایت از پایان نامه کاربردی تحت عنوان تاثیر دوسوتوانی زنجیره تامین و قابلیت چابکی زنجیره تامین بر عملکرد عملیاتی با نقش تعدیل گری شایستگی فناوری اطلاعات 5) نقش آفرینی مؤثر در ایجاد و فعالیت شبکه های علمی و تشکل های تخصصی اثرگذار •  مشاور علمی انجمن علمی رشته مدیریت صنعتی؛ بیش از 5 سال، در جهت تدوین و اجرای دوره های آموزشی، همایش و کارگاه ها. •  برگزاری کارگاه پروپوزال نویسی (شناسایی اولویت های پژوهشی دستگاه های اجرای و نگارش پروپوزال)؛ در هفته پژوهش در هر سال.

25 10 2023

دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه گیلان راه اندازی شد

رئیس دانشگاه گیلان از راه اندازی دانشکده مدیریت و اقتصاد خبر داد. دکتر فرید نجفی رئیس دانشگاه گیلان گفت: دانشکده مدیریت و اقتصاد به صورت دانشکده ای مستقل فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود را ادامه می دهد که تا پیش از این گروه های مدیریت و اقتصاد و حسابداری در قالب گروه های دانشکده ادبیات و علوم انسانی به فعالیت مشغول بودند. دکتر نجفی با بیان اینکه گروه مدیریت دانشگاه گیلان یکی از قدیمی‌ترین گروه‌های آموزشی این دانشگاه است یادآور شد این گروه در سال 1368 فعالیت خود را شروع کرده و هم‌اکنون با 19 عضو هیات علمی در مقاطع مختلف؛ کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری اقدام به جذب دانشجو می نماید. همچنین این دپارتمان دوره‌هایی را در زمینه‌ها و عناوین مختلف مانند مدیریت استراتژیک، امور مالی، بازاریابی و مدیریت تولید و عملیات به متقاضیان ارائه می‌دهد. همچنین گروه اقتصاد و حسابداری از سال 1398 از گروه مدیریت انشعاب یافته و در حال حاضر در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو جذب می­ نماید و در حال حاضر بیش از هزار دانشجو در دوره‌های این دپارتمان مشغول به تحصیل هستند. علاوه بر این، دانشجویان بین‌المللی در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در این دانشکده پذیرفته می‌شوند. وی گفت: این دانشکده در مقطع کارشناسی دارای رشته های (مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی، علوم اقتصادی،حسابداری)در مقطع کارشناسی ارشد (مدیریت تولید و عملیات،مدیریت مالی، مدیریت استراتژیک، مدیریت بازاریابی، حسابداری، اقتصاد نظری) و در مقطع دکتری ( مدیریت صنعتی – مدیریت تولید و عملیات، مدیریت بازرگانی – مدیریت سیاست‌گذاری بازرگانی) است.   دکتر نجفی برنامه­ ریزی برای راه ­اندازی مقطع کارشناسی مدیریت مالی، برنامه ­ریزی برای راه ­اندازی مقطع کارشناسی ارشد مدیریت مالی، برنامه­ ریزی برای راه اندازی مقطع دکتری مدیریت صنعتی - استراتژی صنعتی، برنامه ­ریزی برای راه اندازی مقطع دکتری مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی از جمله برنامه های آتی این دانشکده دانست. رئیس دانشگاه گیلان در ادامه تصریح کرد که با توجه به نیاز جامعه به تخصص های بین رشته ای در حوزه های مختلف مدیریتی و اقتصادی، گرایش های بین رشته ای مانند اقتصاد دریا، مدیریت پسماند و ... در این دانشگاه راه اندازی شود.