برگزاری مراسم بزرگداشت هفته حسابدار

19 12 2023
کد خبر : 8332826
تعداد بازدید : 835

هر ساله در سراسر جهان بنا بر تصمیم آیفک (فدراسیون بین‌المللی حسابداران) از دوم تا هشتم دسامبر به عنوان هفته‌ بزرگداشت حسابدار، کارگاه‌ها و سمینار‌های مختلفی برگزار می شود. در ایران نیز از یازدهم تا هفدهم آذر برای بزرگداشت هفته‌ حسابدار مراسم‌های گوناگونی در نظر گرفته می‌شود. 
در این راستا، انجمن علمی حسابداری دانشگاه گیلان، مراسمی را با عنوان《بزرگداشت هفته‌ حسابدار با رویکردی به آینده شغلی》 با حضور دانشجویان، استادان، دانش‌آموختگان، مدیران دانشکده و میهمانان ویژه در تالار حکمت دانشکده انسانی برگزار کرد.
در این مراسم، ابتدا جناب آقای دکتر ابراهیم پور، ریاست محترم دانشکده مدیریت و اقتصاد و همچنین جناب آقای دکتر رمضانپور، مدیر گروه اقتصاد و حسابداری دانشکده، نکاتی را در رابطه با رشته حسابداری و همچنین جایگاه این رشته در دانشگاه ذکر کردند.
جناب آقای دکتر ایرج نوروش از اساتید رشته حسابداری دانشگاه تهران که میهمان ویژه‌ئ این بزرگداشت بودند، نقّاد بودن را یک ویژگی بسیار مهم برای دانشجویان عنوان کردند.
ایشان با اشاره به اینکه دانشجو نباید صرفا تمام دانش و اطلاعاتی را که دانشگاه و اساتید در اختیار او قرار می دهند را بیاموزد، بلکه باید با نگاهی نقادانه آنها را حلاجی کرده و در رابطه با مشکلات و معضلات آنها به بحث و گفتگو بپردازد.
در ادامه‌ مراسم شش تن از میهمانان، که شامل اساتید دانشگاه، کارشناسان دادگستری و اعضای دیوان محاسبات استان بودند، در رابطه با آینده‌ شغلی رشته‌ حسابداری نکاتی را ذکر کردند و همچنین به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.
فرا گرفتن زبان انگلیسی و یا یک زبان خارجی، یادگیری مهارت های حسابداری، حضور در سازمان ها و شرکت ها به عنوان کارآموز و کسب تجربه، از نکات مهمی بود که میهمانان بیان کردند.


دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

19 02 2024

قرار گرفتن عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد در میان اساتید برتر در همکاری با جامعه و صنعت

جناب آقای دکتر مصطفی ابراهیم پور ازبری، دانشیار گروه مدیریت و رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد به عنوان یکی از سه عضو هیات علمی برتر دانشگاه گیلان در همکاری با جامعه و صنعت از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی شدند. طی دهه های اخیر روند تحول و پیشرفت در ساختار و فعالیت دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور بسیار قابل توجه بوده است. در این مسیر دانشگاه ها به تدریج علاوه بر وظیفه آموزش و تربیت نیروی متخصص، مباحث پژوهش و نوآوری را نیز توسعه داده اند. در این راستا، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 120 نفر از اعضای هیأت علمی پژوهشگاه¬ها و مراکز آموزش عالی کشور را بر اساس محورهای زیر به عنوان اعضای هیات علمی برتر در سال 1402 معرفی کرده است. •  مشارکت در فعالیت ها و برنامه ریزیه ای ملی و منطقه ای •  اجرای قراردادهای تقاضامحور •  ارائه دستاوردهای کاربردی و موثر در رفع مشکلات کشور •  همکاری با نهادها و صنایع کشور برای بهبود بهره وری و کارآیی •  نقش آفرینی موثر در ایجاد و فعالیت شبکه های علمی و تشکل های تخصصی اثرگذار  بر اساس معیارهای فوق، جناب آقای دکتر ابراهیم پور، دانشیار گروه مدیریت و رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد، در میان اعضای هیأت علمی برگزیده دانشگاه گیلان قرار گرفتند. ضمن عرض تبریک برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیقات بیشتر آرزومندیم. اهم دستاوردی دانشیار محترم دانشکده مدیریت و اقتصاد در معیارهای 5 گانه فوق به شرح زیر است: 1) تجارب مشارکت در فعالیت ها و برنامه ریزیه ای ملی و منطقه ای همکاری در تدوین سند برنامه هفتم توسعه در بخش صنعت و معدن 2) مهم ترین قراردادهای تقاضامحور • تحلیل راهبردی و رتبه بندی طرح های سرمایه گذاری تعاونی های توسعه و عمران در راستای افزایش اشتغال در استان گیلان • بررسی عملکرد تعاونی های دهیاری های استان گیلان و ارائه برنامه های توسعه خدمات آن ها • تحلیل زنجیره ارزش صنایع کلیدی منتخب استان گیلان با تاکید بر توسعه اشتغال پایدار 3) دستاوردهای ویژه کاربردی تالیف کتاب مدیریت زنجیره ارزش 4) همکاری های ویژه با نهادها و صنایع کشور برای بهبود بهره وری و کارآیی مشاور مدیرعامل بیمارستان پارس استاد راهنمای طرح حمایت از پایان نامه کاربردی تحت عنوان ارزیابی تأثیر سیاست های پیشگیری کووید -۱۹ بر جنبه های زنجیره تامین شرکت های تعاونی استان گیالن تحت شرایط عدم اطمینان استاد راهنمای طرح حمایت از پایان نامه کاربردی تحت عنوان  ارائه مدل درجه بند ی ادارات امور شعب براساس شاخص های بانکداری نوین با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها مورد مطالعه: شعب بانک دی در استان تهران استاد راهنمای طرح حمایت از پایان نامه کاربردی تحت عنوان طراحی الگوی بهبود عملکرد پایدار شرکت های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان گیلان استاد راهنمای طرح حمایت از پایان نامه کاربردی تحت عنوان تاثیر دوسوتوانی زنجیره تامین و قابلیت چابکی زنجیره تامین بر عملکرد عملیاتی با نقش تعدیل گری شایستگی فناوری اطلاعات 5) نقش آفرینی مؤثر در ایجاد و فعالیت شبکه های علمی و تشکل های تخصصی اثرگذار •  مشاور علمی انجمن علمی رشته مدیریت صنعتی؛ بیش از 5 سال، در جهت تدوین و اجرای دوره های آموزشی، همایش و کارگاه ها. •  برگزاری کارگاه پروپوزال نویسی (شناسایی اولویت های پژوهشی دستگاه های اجرای و نگارش پروپوزال)؛ در هفته پژوهش در هر سال.

07 04 2024

برنامه بورسیه بانک توسعه اسلامی برای سال علمی 2025 - 2024

بانک توسعه اسلامی از سال  1992 برنامه اعطای بورسیه تحصیلات عالی به واجدین شرایط برنامه فناوری پیشرفته(Merit Scholarship Programme for High Technology) را در دستور کار خود قرار داده است. هدف برنامه مذکور توسعه منابع انسانی در کشورهای عضو بانک از طریق ارائه این بورسیه تحصیلی به محققان برجسته برای انجام تحقیقات و مطالعات پیشرفته در زمینه‌های علوم کاربردی و فناوری مورد نیاز برای توسعه کشورهای عضو و همچنین ارتقا توان علمی، فناوری و پژوهشی و پتانسیل پژوهشگران و تقویت توان علمی، فناوری و پژوهشی موسسات در کشورهای عضو است. زمینه‌ها و موضوعات مطالعاتی براساس نیاز مستقیم و با هدف تامین نیازهای توسعه‌ای کشورها در ارتباط با علم و فناوری تعیین می‌شود و نیازها با توجیهاتی مشتمل بر فقدان تخصص، علم نوظهور، حل مسئله و مدیریت، اعلام و طبقه‌بندی می‌شوند. برهمین اساس، بانک مذکور ضمن تاکید مجدد بر حمایت از توسعه سرمایه انسانی جامع و فراگیر اعلام نموده که اقدام بانک برای برنامه‌های بورسیه تحصیلی فوق برای مقاطع دکتری (Phd) و تحقیقات پسادکتری برای سال علمی 2025-2024 آغاز شده و از داوطلبان علاقمند واجد شرایط دعوت به عمل آورده است که از طریق پورتال آنلاین بورسیه به نشانی https://www.isdb.org/scholarships درخواست خود را پیش از 1 اردیبهشت 1403 (برابر با 20 آوریل 2024) به بانک منعکس نمایند. برای اطلاعات بیشتر و دریافت فایل پیوست کلیک کنید.